Skip links

Start Van der Wal Administraties

Hoe het allemaal begon.

In 1997 ben ik begonnen met werken in de accountancy branche. In het begin heb ik vooral veel praktijkervaring opgedaan. Na verloop van tijd ben ik tevens begonnen met het volgen van diverse fiscale opleidingen. In het jaar 2005 ben ik in dienst getreden bij Kooij en Partners Admnistraties B.V.. Een kleinschalig administratiekantoor dat tijdens de oprichting (7 april 2000) nog was gevestigd aan de Grote Markt 11 te Gorinchem.

Kooij en Partners.

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als werknemer, deed zich In 2011 de mogelijkheid voor om de bestaande onderneming voort te zetten als nieuwe eigenaar. Bijkomstig voordeel bij de overname is dat de klant inmiddels weet wie de gezichten zijn bij de onderneming. Zo is de voortzetting min of meer geruisloos verlopen. Wij hebben in het begin er bewust voor gekozen om de naam Kooij en Partners ook te continueren. Om toch enig onderscheid te maken met de assurantie tak van de onderneming, ging het logo vanaf 1-7-2011 in het paars verder.

Een nieuwe start.

Eind vorig jaar heeft de eigenaar van het pand besloten om het pand aan de Concordiaweg 20 te verkopen. Dit betekende voor ons dat wij op zoek moesten gaan naar een andere geschikte locatie. De enige eis die op tafel kwam was dat de nieuwe locatie in Gorinchem zou blijven. Daarnaast was het een grote pré dat dit centraal gelegen zou zijn. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een kantoorpand gelegen aan de Spijksedijk 14 te Gorinchem tegenover de Spijkse Poort. Vanuit dit pand (naast het oude ronde gebouw van de Vries Robbé) op de eerste verdieping zullen wij vanaf 1 juni van dit jaar onze diensten voor u verrichten.

Een nieuwe naam.

Gelijktijdig met de verhuizing is uiteindelijk ook besloten om de bedrijfsnaam te gaan veranderen. Vanaf 1 juni as. gaat Kooij en Partners Administraties verder als Van der Wal Administraties. Een andere locatie, een andere bedrijfsnaam maar verder beloven wij dat al het andere bij het oude zal blijven.