Skip links
Fiscaal advies

Belastingaangifte en fiscaal advies

Voor onze klanten verzorgen wij diverse belastingaangiften. Van de reguliere Btw-aangifte en aangifte loonheffingen tot aan de aangiftes voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Daarnaast verzorgen wij ook voor veel van onze particuliere klanten de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Het aanvragen en wijzigen van toeslagen behoort ook tot ons dienstenpakket. Maar denk ook aan ondersteuning bij het invullen van de aangifte erf- en schenkbelasting.

Meer dan een aangifte

Wij verzorgen graag voor u de verschillende belastingaangiftes. Echter is fiscaal advies meer dan dat. Fiscaal advies is samen nadenken over besparingsmogelijkheden, optimalisatie van uw belastingboxen, belastingdruk en over de kaders van de fiscale wetten. Hierbij staan uw onderneming en wensen centraal. Wilt u weten waar uw fiscale kansen en risico’s liggen? Dan helpt Van der Wal Administraties u graag.

Uw aangifte

Met zorg opgesteld.

Wij zoeken naar de beste oplossing binnen de fiscale wetten. Wij stellen uw aangifte zo optimaal mogelijk op. Daarbij houden we rekening met uw type onderneming. Een aangifte is bij Van der Wal Administraties niet een invul-oefening maar een goede analyse van uw situatie. Laat u uw aangiftes door ons verzorgen, dan weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt.

Een begrijpelijk antwoord op uw fiscale vragen.

Naast het invullen van de aangiftes, krijgt u regelmatig te maken met meer fiscale zaken. U moet soms keuzes maken die gevolgen hebben voor de belasting die u betaalt. Wij kunnen deze keuzes niet voor u maken, maar u wel adviseren over de diverse mogelijkheden. Wij adviseren ondernemers en particulieren onder meer over Btw-tarieven, schenk- en erfbelasting en loonheffingen. Van der Wal Administraties geeft u in begrijpelijke taal antwoord op uw fiscale vragen.