Skip links

Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Een eigen bedrijf beginnen

Voor veel mensen is het een droom om voor zichzelf te beginnen. De vrijheid, flexibiliteit en creativiteit spreekt mensen aan en vormt een belangrijke overweging om deze stap te maken. In de opstartfase komen veel zaken tegelijkertijd om de hoek kijken. Wellicht bent u al bezig om een (ondernemings)plan te bedenken, een bedrijfsnaam te verzinnen, een logo te (laten) maken en meer.

Juist in deze fase is het van essentieel belang om ook uw administratie goed aan te pakken. Met onze startersbegeleiding komt u goed beslagen ten ijs. Wij hebben een overzicht gemaakt met tal van zaken waar u aan moet denken als u gaat starten. Speciaal om u als ondernemer te ondersteunen in een vaak hectische beginperiode.

Tijdens een kennismakingsgesprek van ongeveer een uur komen deze punten allemaal aan bod. Zoals bijvoorbeeld:

Wat we doen

Mogelijkheden startersbegeleiding

Er zijn nog tal van andere vragen waar u als klant graag antwoord op wilt hebben voor u van start gaat. Wij kunnen u daarbij helpen. Door jarenlange ervaring in de branche weten wij wat er speelt bij het oprichten van een onderneming. Een aantal voorbeelden voor de mogelijkheden van onze startersbegeleiding: