Van der Wal Administraties

Wat doen we: onze dienstverlening

Van der Wal Administraties regelt graag uw boekhouding, administratie, jaarrekening, salarisadministratie of fiscale aangiften. Zo nemen wij zorgen uit handen. Of u nu een starter, (kleine) ondernemer, ZZP’er of particulier bent; samen komen wij tot constructieve ideeën die u meer tijd en geld opleveren. Want uw tijd is kostbaar. Die besteedt u liever aan uw klanten en uw onderneming.

Onze historie: ervaren boekhouders

Kooij en Partners Administraties B.V. is op 7 april 2000 opgericht. Een klein administratiekantoor dat één geheel vormde met Kooij en Partners Assurantiën B.V.. In 2011 ging de oud-eigenaar Leo Kooij met pensioen en werd het administratiekantoor voortgezet door Koert van der Wal. Na 11 jaar heeft hij met zijn team in juni 2016 de volgende stap naar zelfstandigheid gemaakt. Een eigen administratiekantoor in het vertrouwde Gorinchem met een persoonlijke visie en ambitie; Van der Wal Administraties.

Wie zijn we: team en werkwijze

Van der Wal Administraties heeft een hecht en kundig team. Het team bestaat uit eigenaar Koert van der Wal en administratieve medewerker en Mariëlle van Pelt. Wij zijn bij keuze kleinschalig en houden van laagdrempelig contact. Bij Van der Wal Administraties zijn we namelijk oprecht geïnteresseerd in u als klant. Wij nemen de tijd om te bouwen aan een duurzame maar vooral persoonlijke relatie. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, betaalbaar en deskundig advies op maat. Onze werkwijze is vakkundig, snel en efficiënt.

Nieuwsgierig? Wij nodigen u graag uit voor een lekkere kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ons team

Koert van der Wal
Koert van der Wal
Eigenaar - boekhouder
Mariëlle van Pelt
Mariëlle van Pelt
Administratief medewerkster