Skip links

Persoonlijk, betaalbaar en in begrijpelijke taal.

Wij zijn een kleinschalig en laagdrempelig administratiekantoor in Gorinchem, gespecialiseerd in fiscaal advies, administratie en startersbegeleiding.

Over ons

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Van der Wal Administraties is een kleinschalig en laagdrempelig administratiekantoor in Gorinchem. Wij zijn gespecialiseerd in fiscaal advies, administratie en startersbegeleiding voor starters, kleine ondernemers, zzp’ers en particulieren.

Bij Van der Wal Administraties krijgt u persoonlijke aandacht, betaalbaar en deskundig advies op maat. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in u als ondernemer. Samen komen wij tot constructieve ideeën die u meer tijd en geld opleveren.

Onze diensten

Waar wij goed in zijn.

Wilt u weten hoe wij u kunnen adviseren en begeleiden? Bekijk onze diensten en een compleet overzicht van de specifieke toepassingsgebieden en mogelijkheden.

calculator-clipboard-chart

Administratie

Omdat u uw tijd beter aan uw onderneming kunt besteden. Van het invoeren van de financiële administratie tot het opmaken van de jaarrekening.

Meer informatie
hand-coins-donate-charity-payment-minority

Fiscaal advies

Wilt u weten waar uw fiscale kansen en risico's liggen? Van der Wal Administraties levert betrouwbaar en deskundig fiscaal advies.

Meer informatie
store-shop-business-building

Startersadvies

Van der Wal begeleidt startende ZZP'ers en ondernemers. Wij bieden u daarbij vakkundig en persoonlijk advies op maat in een vaak hectische periode.

Meer informatie
Referenties

Deze mensen gingen u voor.